Groeipapier enveloppen

Wanneer u een envelop nodig hebt, denkt u niet zo snel aan een envelop van groeipapier. Toch is dit dé unieke en duurzame envelop die u zoekt. Onze enveloppen van groeipapier zijn uitermate geschikt voor een mailing, beurs of evenement. Standaard kunnen de enveloppen geleverd worden in twee standaar formaten: EA5 en EA6. De groeipapier enveloppen zijn gemaakt van 200 gr./m2 gerecycled papier met daar tussen bloemzaden. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is groeipapier een prachtige promotie voor uw bedrijf die uw klanten of relaties zeker zullen waarderen.

Filteren

Groeipapier envelop EA6

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 120gr./m2
  • Papierformaat: EA6

Vanaf 9 december

Vanaf

0,58

Groeipapier envelop EA5

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 200gr./m2
  • Papierformaat: EA5

Vanaf 9 december

Vanaf

1,09

Groeipapier envelop 21 x 21 cm

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 120gr./m2

Vanaf 9 december

Vanaf

1,53

Waarom een enveloppen van groeipapier?

De enveloppen zijn zo bijzonder omdat ze twee functies hebben. De mogelijkheid om post mee te versturen en het is mogelijk de enveloppen te planten onder de grond. Wanneer ze genoeg water en zonlicht krijgen composteert na een aantal dagen het papier en ontkiemen de zaadjes. Niet lang daarna staat er een fleurige mix van zomerbloemen te bloeien! Een envelop van groeipapier is dus een erg milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord product. Wanneer u deze enveloppen weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel, zal dat zeker zorgen voor positieve reacties aangezien uw klanten of relaties zien dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Groener en duurzamer marketing bestaat niet!

 

Groeipapier enveloppen bedrukken

De groeipapier tasjes kunt u onbedrukt bestellen, maar ook laten bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of slogan. Die bedrukking vindt plaats door middel van een zeefdruk dus kan er wel tot vier verschillende PMS-kleuren worden bedrukt. Voor bedrukking sturen we u eerst een digitale drukproef waarop u kunt zien hoe uw groeipapier tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Tassen van groeipapier zijn dus erg groen en ecologisch verantwoord, een aanwinst voor uw bedrijf!