• Gratis digitale drukproef
  • Gratis verzending
  • Duurzaam en groen

Groeipapier Tassen

Op zoek naar een unieke duurzame tas? Kies dan voor de Greengiving tassen gemaakt van groeipapier. De groeipapier tassen zijn gemaakt van 200gr./m2 gerecycled papier met daartussen bloemzaden. De tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan om zo een duurzaam promotieartikel te creëren. Speciale wensen? Vraag het onze productspecialist!

Sorteer op

Groeipapier tas klein

22 x 28 x 11 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 1,45 per stuk

Groeipapier tas middel

26 x 35 x 12 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 1,61 per stuk

Groeipapier tas groot

39 x 45 x 16 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 2,57 per stuk

Groeipapier wijntas

10 x 31 x 10 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 1,01 per stuk

Wat is groeipapier?

Groeipapier of zaadpapier bestaat uit twee dunne lagen papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen. Wanneer uw boodschap is gelezen, kunnen uw relaties het papier namelijk in de grond stoppen en na een paar weken ontkiemen de zaadjes. Dat is nog eens een duurzame manier van relaties onderhouden!

 

Groeipapier tassen bedrukken

Onze tassen van 200 grams stevig groeipapier kunnen onbedrukt worden besteld, maar ze kunnen ook worden bedrukt met uw eigen logo, website, afbeelding of slogan! Zo vallen de tassen nog meer op, waardoor het een ultiem reclamemiddel wordt. De tassen kunnen in een of twee PMS-kleuren worden bedrukt. Levering is al in een kleine oplage van 50 stuks, maar u kunt ook grote oplagen bestellen van 1000 stuks. Het zijn dus ideale tassen voor het mkb!

 

Kleine en grote zaadpapier tassen

Standaard kunnen de groeipapier tassen geleverd worden in 3 verschillende formaten: klein (22 x 11 x 28 cm), middel (26 x 12 x 35 cm) en groot (32 x 12 x 40 cm). Eigenlijk is een van deze formaten altijd wel goed, waar u ze ook voor nodig hebt. Op beurzen en evenementen is een kleinere tas bijvoorbeeld handig, maar in een grote tas kunnen mensen juist weer meer meenemen. Toch een ander formaat nodig? Informeer gerust, we doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen!

 

Tassen van groeipapier bestellen

Bestellen van groeipapier tassen doet u heel eenvoudig via de website of u vraagt eerst een offerte aan. Na bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de groeipapier tassen zullen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Bent u enthousiast geworden over tassen van groeipapier of heeft u eerst nog een vraag? Mail uw (aan)vraag naar job@greengiving.nl of bel met Job Pater (0342 - 745 772).