• Gratis digitale drukproef
  • Gratis verzending
  • Duurzaam en groen

Groeipapier tassen

Wanneer u een tas nodig hebt, denkt u niet zo snel aan een tas van groeipapier. Toch is dit dé unieke en duurzame tas die u zoekt. Onze tassen van groeipapier zijn uitermate geschikt voor een beurs of evenement. Standaard kunnen de tassen geleverd worden in drie verschillende formaten: klein (28 x 22 x 11 cm), middel (35 x 26 x 11 cm) en groot (40 x 32 x 12 cm). De groeipapier tassen zijn gemaakt van 200 gr./m2 gerecycled papier met daar tussen bloemzaden. De tassen zijn afgewerkt met luxe katoenen hengsels. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is een tas van groeipapier prachtige promotie voor uw bedrijf die uw klanten of relaties zeker zullen waarderen.

Sorteer op

Groeipapier tas klein

22 x 28 x 11 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 1,21 per stuk

Groeipapier tas middel

26 x 35 x 12 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 1,37 per stuk

Groeipapier tas groot

39 x 45 x 16 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf 2,41 per stuk

Waarom een tas van groeipapier?

De tassen zijn zo bijzonder omdat ze eerst een aantal keer gebruikt kunnen worden, maar wanneer ze slijtage vertonen hoeft u ze niet weg te gooien zoals andere tassen. Tassen van groeipapier kunnen namelijk onder de grond worden gestopt. Wanneer ze genoeg water en zonlicht krijgen composteert na een aantal dagen het papier en ontkiemen de zaadjes. Niet lang daarna staat er een fleurige mix van zomerbloemen te bloeien! Een tas van groeipapier is dus een erg milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord product. Wanneer u deze tassen weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel, zal dat zeker zorgen voor positieve reacties aangezien uw klanten of relaties zien dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Groener en duurzamer marketing bestaat niet!

Groeipapier tasjes bedrukken

De groeipapier tasjes kunt u onbedrukt bestellen, maar ook laten bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of slogan. Die bedrukking vindt plaats door middel van een zeefdruk dus kan er wel tot vier verschillende PMS-kleuren worden bedrukt. Voor bedrukking sturen we u eerst een digitale drukproef waarop u kunt zien hoe uw groeipapier tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Tassen van groeipapier zijn dus erg groen en ecologisch verantwoord, een aanwinst voor uw bedrijf!